dianadaisycruz – We become what we think about. INSTAGRAM – dianadaisycruz

Annons

Är mina bröst tabu eller?

Snart bär jag på mina tvillingar, ja det är vad du tror, det är 10 dagar kvar tills jag opereras, 10 dagar kvar tills jag har två stora bollar som bästavänner hahaha 😂 jag kan inte förstå att det är nu det gäller, det är helt sjukt?

Ska förklara varför..

När jag gick i sjuan ungefär var jag väldigt osäker på hur jag såg ut, jag var inte bekväm i den kroppen jag hade. Jag var inte tjock men jag var kraftig, precis som nu men nu älskar jag mig själv. Okej, jag älskade mig själv då också men jag hade tankar om att få större bröst, jag var 13 år omg nej man ska inte tänka på tuttar då.. Tycker jag.. Kanske inte nu heller, eller? Jag är iallafall 19 år om en månad ungefär. Jag älskar min kropp, jag trivs så bra och jag kan äta hur mycket som helst utan att få ångest. Jag kan planera att tappa kilon utan ångest ifall det inte går som planerat, jag älskar mina bröst, min rumpa, mina stora lår, allt. Jag känner min snygg när jag ser som konstigast ut, japp jag är jag. MEN. Varför ska jag operara mig? Varför ska jag göra en bröst förstoring?

Jo, jag har mycket planer inför framtiden, jag älskar att planera men jag är nog en av de spontanaste i min omgivning. I framtiden vill jag ägna mig åt träning, bodybuilding, tävlingar och fotas som en bodybuilder. Jag är medveten om att jag kommer att gå ner mycket ner i vikt, forma min kropp efter det jag vill och känna mig säker under den resan. Min kropp fungerar såhär, all fett går till mina lår/rumpa och mage, när jag tappar fett är det magen och i BRÖSTEN som jag tappar fett snabbt, jag blir alltså av med mina bröst så fort jag går ner haha!! Varfööööör??? 😄

Och jag vet att jag älskar bröst, stora bröst hehehe jag älskar det så varför inte skaffa sig ett par bröst då? Det behöver inte betyda att jag är osäker på mig själv, det kan betyda att jag bara vill förbättra mina former? Det är väl inte tabu? Inte för mig iallafall, skulle jag inte ha råd att operera mig så skulle det vara super för mig och nu när jag ska operera mig så är det super också! 😄

Jag är såå spontan att när jag fick jobbet på McDonalds förra året innan sommaren så tänkte jag direkt, nu ska jag spara inför operation!! Jag fick höra och jag tänkte själv att det kommer att ta lång tid att spara med bara 6000kr i månaden lool, så jag började att spara ALLT.. Inget snacks, inga nya kläder, inget fynd på sommarrea, inget under halloween, inget resande, inget av inget haha! Men jag klarade det, kolla.. Det är bara 10 dagar kvar!! 😉

okej, vill bara säga att ni också klarar av allt, sätt ett mål och klara det, låt ingen stoppa er, det kan handla om vad som helst men låt ingen eller inget stoppa er. Jag vet inte vart detta inlägg leder till hehe men kan jag spara ihop mer än 40 000 på 6 månader, så kan ni klara ert mål, våga! 😄

image

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats